25 feb 2013

Kadodder organiseert tekenwedstrijd

Kadodder is het guitige, gevleugelde figuurtje dat een oogje in het zeil houdt in het Tivolipark. Hij symboliseert de waarden die het park uitdraagt: respect en liefde voor de natuur, het milieu en het leven in al zijn facetten. Na een cd brengt deze kindervriend binnenkort ook zijn eigen boek uit: .Kadodder en de bijenkoningin
  
"Voor de fans die niet kunnen wachten tot het boek officieel uitkomt, organiseert Kadodder een leuke tekenwedstrijd", zegt schepen van Natuurbehoud en ?ontwikkeling Marina De Bie. "De mooiste creaties vallen in de prijzen. In totaal worden drie exclusieve Kadodder-pakketten weggegeven, én daarbovenop nog een ontmoeting met auteur Marc de Bel en illustratrice Marijke Meersman".
 
Alle jongste Maneblussertjes die een leuke tekening van Kadodder maken en deze opsturen, worden uitgenodigd op een voorlees- en signeersessie met auteur Marc de Bel en illustratrice Marijke Meersman. De mooiste creaties worden beloond met een gesigneerd Kadodder-pakket, met onder andere het nieuwe boek, de cd en nog enkele verrassingen. In totaal zet Kadodder drie fans in de prijzen: één in elke van volgende leeftijdscategorieën: -7 jaar/  7 ? 9 jaar/ + 9 jaar.
 
Op woensdag 13 maart wordt 'Kadodder en de bijenkoningin' officieel gelanceerd op een persconferentie. Verdere info daarover volgt later, maar hou de datum zeker vrij.
 
Wat moet je doen om te winnen?
Neem een blad papier en een stapel kleurpotloden of stiften bij de hand en toon je van je meest creatieve kant. Zelfs lijm, glitters, stickers en stempels mogen eraan te pas komen. Verstuur je tekening vóór 9 maart naar

 

Kadodder
Grote Markt 21
2800 Mechelen
 
Vergeet zeker je naam, geboortedatum en de contactgegevens van je ouders niet te vermelden!
 

 

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.