02 aug 2012

Winnaar Jokerwedstrijd op Ottertrotter bekend

Reisorganisatie , hoofdpartner van het wereldse en duurzame festival Ottertrotter, heeft ook deze editie duurzaam reizen in de kijker gezet met een wedstrijd. Bezoekers konden op het festivalterrein deelnemen via een wedstrijdvraag. Vandaag is de winnaar bekend.   Joker

De reischeque ter waarde van 750€ werd vandaag in aanwezigheid van schepen van leefmilieu Marina De Bie en Sonia Nauwelaerts (Ottertrotter) door Jeroen Vincken (Joker) overhandigd aan winnares Sofie Caluwaerts.  

Sofie is geboren en getogen in Mechelen en woont nu in Boortmeerbeek. Ze leerde het Ottertrotterfestival kennen via vrienden: "Dit was al mijn vijfde Ottertrotter. Dit jaar viel het weer wat tegen maar ik heb er evenveel van genoten. Fijne muziek, leuke mensen en toffe kraampjes. Vooral de gezelligheid van Ottertrotter spreekt me aan." De reisplannen moeten nog gemaakt worden: "Misschien wordt het New York of Turkije, het staat nog niet helemaal vast." 

Joker is de duurzame hoofdsponsor van het Ottertrotterfestival. Schepen van leefmilieu Marina De Bie is tevreden over de goede samenwerking met Joker: "De kernwaarden van het bedrijf sluiten volledig aan bij de filosofie van Ottertrotter: met een open, onbevangen blik de wereld verkennen op een duurzame manier." 

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.