21 mei 2012

Zing mee met gloednieuwe Kadodder-cd

Sinds vorig jaar is de kinderboerderij Tivoli een bewoner rijker:  , een guitig, gevleugeld, avontuurlijk wezentje en mascotte van Domein Tivoli. Ondertussen heeft deze kindervriend ook een eigen cd uit, die in een professionele opnamestudio werd ingezongen door de winnaars van de zangwedstrijd die de Mechelse Kinderraad vorig jaar origaniseerde. Je kan op de cd ook luisteren naar het verhaal van Kadodder en de bijenkoningin, exclusief geschreven en voorgelezen voor de kinderboederij door Marc de Bel. Kadodder

 

Schepen van leefmilieu Marina De Bie (Groen): "De cd is prachtig ingezongen. Het liedje maakt kinderen nieuwsgierig naar Kadodder en zijn verhaal. We hopen dat steeds meer kinderen en gezinnen de weg naar Tivoli park vinden."

Daarnaast is het interactieve boederijpad aangevuld met tien nieuwe huisjes, die het verhaal vertellen van Kadodder en de bijenkoningin Adipa. Ten slotte kunnen kinderen nu ook thuis of in de klas genieten van het boerderijpad. Een dierenvriendenboekje stelt de dieren die op het pad voorkomen nog eens voor, aangevuld met leuke mopjes, weetjes en spelletjes.

(foto: Jan Smets)

Reacties

Vennligst sjekk din e-post og klikk på lenken for å bekrefte din nye e-postadresse.